Szolgáltatások

Tökéletességre törekszünk

A design a mi szenvedélyünk! A kreatív belsőépítészet velünk van és arra találtatott ki, hogy megvalósítsa álmai otthonát. Különböző stílusokkal dolgozunk - klasszikus, minimal, modern, játékos -, hogy olyan otthont nyújtsunk, amire büszkék lehetünk mi is. A tökéletesség érdekében otthoni belsőtereket építünk és tervezünk meg. A mesés álmennyezetektől, elbűvölő konyháktól, lenyűgöző szekrényektől a luxus kanapékig. A kézművesség jegyében és odafigyelésünkkel az álmokat valósággá változtatjuk. Ön egy elbűvölő és elfoglalt személy, akinek segítségre van szüksége az álmai otthonának megteremtésében vagy egy üzleti vállalkozás megtervezéséhez. Az Álomotthon egy belsőépítészeti cég, amely egyedi és kifinomult lakó-, vendéglátó- és kereskedelmi környezeteket valamint egyéb belsőépítészeti szolgáltatásokat kínál.

Képzelje el otthonát, még mielőtt belépne! Lenyűgöző belső kialakításokat hozunk létre a térben fejlett technológiák használatával. Ahogy elképzeli a befejezett otthonát, hogy hogyan fog kinézni, ne lepődjön meg, hogy attól sokkal szebb lesz majd.

">
Szolgáltatások

Körültekintő tervezés

2016-ban alakult, az Álomotthon széles körben elismert, egy kiemelkedő belsőépítészeti cég kiemelkedő adottságokkal bír. Egyedülálló személyiséged és rendhagyó tulajdonságaink vezetik a leendő terveket. Nem írjuk alá, hogy így és úgy fogunk viselkedni és tervezni, ahogy mások megszokták. Kiszámíthatatlanok vagyunk - a legjobb értelemben véve! A munkánk során az egyeztetett terveket és a belsőépítészeti folyamat minden egyes részletét pontosan és gondosan figyelemmel kísérjük az elejétől a végéig. Minden olyan projektet, amelyet vállalunk, úgy teszünk mintha az első alkalommal csinálnánk, és biztosítunk afelől, hogy munkánk során a legmagasabb szintű minőséget és kézművességet megtervezzük és kivitelezzük.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy olyan belső tereket tervezünk, amelyek lábnyomot hagynak az épített környezetünkön. Képesek vagyunk fenntartható tervezési megoldásokat kínálni a lakástulajdonosoknak és az üzleti tulajdonosoknak, akik olyan épületeket kívánnak létrehozni, amelyek erőforrás-hatékonyabb, költséghatékonyabb, társadalmilag tudatosabb, és javítja az életminőséget azok számára, akik használják azokat.

Szolgáltatások

Okos megoldások

A kreatív folyamatunk egyik lényege a nyitott és őszinte beszélgetés Önnel. Meghalljuk és tiszteletben tartjuk, amit mond, és figyelmet fordítunk kívánságaira a tervezés folyamán. Ezt használjuk iránytűként a tervezési folyamat és végrehajtás során. A célok és célkitűzések meghatározzák a belsőépítészetet, minden egyes projektet megszervezünk és kezelünk. Preferáljuk a magasabb kaliberű munkát, amely aprólékos kézművességet és hosszú kidolgozást igényel. Együttműködésre és átláthatóságra törekszünk, gyakori kommunikációt folytatunk, minimalizálva a meglepetések lehetőségeit a belsőépítészeti folyamat során.

A kérdéses helyszíni adottságok áttekintése és tisztázása érdekében koordináljuk és elvégezzük a szükséges látogatásokat. Célunk egy zökkenőmentes, stresszmentes folyamat, amely szórakoztató és könnyű az Ön számára.